Categorie├źn
#draagjegedrag

Vleugels

Vandaag is de dag

Kijk om je heen en luister naar de natuur, je kinderen, elkaar, jezelf en je bovenal naar je hart. We hebben verzaakt om te luisteren toen alles nog fluisterde en staan nu op het punt dat de wereld schreeuwt; laten we niet wachten tot de oorverdovende stilte komt.

Egel

Zaterdagochtend 1 februari 2020.
Ik heb zojuist een post gedeeld met daarin de oproep om je vandaag nog aan te sluiten bij de nieuwe gedragscode #draagjegedrag. Geweldig om te zien dat dit direct door een aantal mensen wordt gedeeld.

In deze campagne komt alles samen wat ik samen met Maria tot nu toe met Egel&Co heb ervaren, ontwikkeld en gedaan. #draagjegedrag is geen methodiek of model; ons gehele gedrag en de impact daarvan op onszelf, elkaar, de samenleving en de natuur om ons heen komt samen in deze nieuwe gedragscode.

Ik hoop van harte dat #draagjegedrag vleugels krijgt, waardoor we samen het verschil kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *