Categorie├źn
#draagjegedrag

Evolutie

Er is geen ontkomen meer aan; we staan al over de drempel van het nieuwe normaal. Alleen lijkt dit nog niet tot iedereen door te dringen.

Ik zie menig functionaris zich wanhopig vastklampen aan de vertrouwde bureaucratie en de willekeurige uitvoering daarvan. De regels en het zelfverworven recht van een uitvoerder om hier ongestoord en autonoom een eigen invulling aan te geven, drijft nog steeds menig zorgvrager tot wanhoop. Zelfs nu de economie tot stilstand is gedwongen, vechten zij nog steeds naarstig voor bestaansrecht in hun glazen kom en deinzen er niet voor terug om het op wantrouwen en disfunctioneren gebaseerde poeha-systeem scherper neer te zetten.

Beste oud-normaler, het is voorbij!

#draagjegedrag
#hetnieuwenormaal
#resetdesamenleving
#derevolutiebegintbijjou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *