Categorieën
#draagjegedrag

Bushido; de weg van de Krijger

Het nieuwe normaal vraagt om een nieuwe gedragscode. Pas dan zijn wij immers in staat om onze manier van samenleven en samenwerken rigoureus anders vorm te geven richting een meer evenwaardige en duurzame maatschappij.

BUSHIDO CODE : DE WEG VAN DE KRIJGER

Vanuit de kern van de Bushido code vertrekken zeven pijlers naar buiten. Dit zijn de kernwaarden Integriteit, Respect, Moed, Eer, Compassie, Oprechtheid en Loyaliteit. Zij monden uit in de ring met de zeven elementen Aarde, Water, Wind, Vuur, Hout, Metaal en Ether. Dit zijn gecontroleerde keuzes in interactie, die vanuit de kernwaarden worden ingezet. De witte bolletjes in de buitenring staan voor het Gogyo systeem; de natuurlijke cyclus der dingen zoals de seizoenen, het verloop van een relatie en de kringloop van het leven.

Leg deze eeuwenoude Krijgercode eens op jouw gedrag en interactie en laat het ons weten als je onze hulp of ondersteuning nodig hebt om hierin een verschuiving aan te brengen. De Bushido code maakt ook onderdeel uit van een #draagjegedrag dag.

#draagjegedrag; de revolutie begint bij jou.

Egel&Co
www.egelenco.nl

✆ +31 (0)6 57 33 29 58 | Maria
✆ +31 (0)6 28 71 25 79 | Jürgen
📧 welkom@egelenco.nl

resetdesamenleving #hetnieuwenormaal #derevolutiebegintbijjou #bushidocode #dewegvandekrijger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *