Categorie├źn
#draagjegedrag

Een andere jas

De natuur om ons heen past continue haar gedrag aan aan de veranderende omstandigheden. Omdat de zon minder schijnt, wordt de aanmaak van bladgroenkorrels stopgezet en verandert het kleurenpalet in het bos van groen naar rood, geel, bruin en oranje. Dieren sprokkelen hun wintervoorraad bij elkaar en de bomen laten uit voorzorg de bladeren vallen omdat de hoeveelheid voedingsstoffen afneemt. De zomervacht maakt plaats voor de wintervacht en sommige vogels kruipen dicht tegen elkaar aan om elkaar warm te houden.

De komst van de herfst is een mooi moment om stil te staan bij de keuzes die je hebt gemaakt, om te oogsten wat je hebt gezaaid, om verbinding te maken met anderen en om je gedragspalet eens tegen het licht te houden en wellicht te verruimen.

#draagjegedrag; poets je eigen schoenen en trek eens een andere jas aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *